Marineret kartoffelsalat
Fantastisk sommer salat til frikadeller eller fisk
Kartoffelsalat
500 g kogte nye kartofler
100 Radiser
2 skoleagurker
200 g grønne ærter
2 spsk. pinjekerner
Dressing
2 spsk olivenolie
2 spsk. lys vineddike
1/2 tsk. salt
1 knivspids peber
1 spsk. klippet purløg
1 spsk. klippet persille
1 spsk. klippet dild
Pynt
Ærteskud eller persille
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i skiver
- Skær radiserne og agurkerne i tern
- Kom det hele i en skål og tilsæt ærterne
- Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål og rør rund.
- Held dressingen over kartoffelsalaten og vend forsigtig rund med en dej skraber.
- Stil den evt. i køleskab en 1/2 time før servering.
- Før serveringen rist Pinjekerner på en tør pand og drys over kartoffelsalaten.