Loading...
Fotos2018-04-20T14:40:07+02:00

Hvordan får jeg gode fotos?

Og hvilket kamera skal jeg vælge?

For en del år tilbage ønskede jeg mig et spejlreflekskamera. Jeg havde ikke råd til en af de helt dyre, så mit valg faldt på et SONY DSC-HX400. Og jeg kan varmt anbefal dette kamera til nybegynder. Jeg har så senere købt mig et Canon EOS 70D. Jeg har stadig mine udfordringer med det, men det kommer vel på et tidspunk.

Så mit råd gå ind i en fotobutik hvor de ved noget om kamera, og få en snak med dem. De kan også vejlede dig i hvilken linse du skal købe.

Portfolio

Tag altid mange billeder at samme motiv!

Jeg tager ofte mange billeder af samme motiv for derefter at udvælge det bedste når jeg kommer hjem. Det er så ærgerligt ikke at få det rigtige billede i kassen…

Se hele min portfolio

Foto blog

Seneste nyt fra foto bloggen

Studiefotografering

By |17. november - 2017|Categories: Fotos|

Studiefotografering Jeg havde sådan lyst til at prøve kræfter med at tag billeder i et studie. Jeg havde ikke lyst til at investerer en masse penge på udstyr da jeg ikke vidste om det

Begynder video

By |15. februar - 2017|Categories: Fotos|

Denne video har jeg haft meget glæde af i starten. Du skal ikke se så meget på hvilket kamera de bruger men mere hvordan kamera kan indstilles i forskellige situationer. F.eks vis du skal

Børn er fantastisk at tag billeder af. Deres søde og smilende væsen gør det til en leg, og kamera skræk har de endnu ikke fået.

SE FLERE FOTOS

Blomster er utrolig smukke på alle årstider, prøv at tag nogle nærbilleder, de kan blive utrolige smukke

SE FLERE FOTOS

Tag i Zoo en dag med dit kamera og leg med div. indstillinger på kameraet. Det kan der komme nogle fantastiske billeder ud af.

SE FLERE FOTOS

LINSER

Hvilken linse skal jeg købe næste gang?

Hvis du i øjeblikket kun har den kit kameraet kom med, er det korte svar på dette spørgsmål, at så snart du har pengene til rådighed, bør du gå ud og få en hurtig normal prime linse eller en telezoom. Du vil opdage hvordan forskellige objektiver kan forbedre dine nuværende billeder og giver dig mulighed for at tage dem som du ikke kan i øjeblikket. Hvis det hele lyder lidt forvirrende, så læs videre.

HER

“If you want to be a photograper, first leave home”

Steve McCurry

“Fotografi er en lille stemme, i bedste fald, men nogle gange et fotografi, eller en gruppe af dem, kan lokke vores følelse af bevidsthed”

W. Eugene Smith
Go to Top