Æggesalat

Lækker til frokosten

Bund

  • 3 æg

  • 1 avokado

  • 1/2 tsk. citronsaft

  • Agurk

  • 1 Forårsløg

  • Salt og Peber

  • 1/4 flute eller andet brød

Sådan gør du

Æggesalat

  1. Kog æggene i en gryde i 8-10 min., til de er hårdkogte. Overhæld dem med koldt vand, og pil æggene. Hak æggene groft.
  2. Halver avocadoen, fjern stenen, og skrab kødet ud i en skål. Mos avocadoen med en gaffel.
  3. Vend de hakket æg i avocadoen.
  4. Skyld forårsløg og skær den i små ringe
  5. Skyld agurken, og høvl lange bånd af den med en kartoffelskræller.

Servering

  1. Halver flute og flæk det på langs. Lun flute i ovnen ved 180°C 5-8 min.
  2. Smør æggesalaten på og drys med salt og peber.
  3. Pynt flute med forårsløg og agurk

Velbekomme

print