Spidskålssalat med ananas

Super nem og sund salat på 10 min.

Salat

  • 1 spiskål

  • 150 g ananas fra dåse i eget juice

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 bundt forårsløg

  • 1 bundt persille

Dressing

  • 4 spsk. olivenolie

  • 1/2 citron

  • 1 tsk. sennep

  • 1 spsk. flydende akaciehonning

  • Salt

  • Frisk kværnet peber

Sådan gør du

Bunden

  1. Skær det nederst stykke af roden på spidskålen, og del derefter kålen i kvarte på langs. Snit kålen i helt tynde strimler og komme i en skål.
  2. Ananas skæres i mindre stykker.
  3. Rød peberfrugt snittes i små tern.
  4. Forårsløg skæres i tynde skiver.
  5. Persillen hakkes fint.
  6. Bland det hele sammen i en skål
  7. Rør ingredienser til dressingen sammen, og smag den til med salt og peber.

 

print