Ostelagkage med hindbær

Nem og lækker ostelagkage

Bund

  • 350 g Digestive kiks
  • 100 g smør

Ostefyld

  • 350 ml piskefløde
  • 250 g hvid chokolade
  • 500 g Philadelphia fløde ost
  • 120 g flormelis
  • 250 g friske hindbær

Pynt

  • 170 g hvid chokolade

  • 90 ml piskefløde

  • 200 g friske hindbær ca.

Sådan gør du

Bunden

  1. Knus Digestive kiks til smuller
  2. Bland de 100 g smelte smør i
  3. Hæld det i en 20 cm rund bageform med bagepapir i bunden
  4. Tryk den godt sammen i bunden af formen
  5. Stil den i køleskab i 30 min.

Ostefyld

  1. Smelt den hvid chokolade i microbølge oven på 500w i 1 min. og lad det køle lidt ned.
  2. Pisk fløde til flødeskum.
  3. Pisk flødeosten og flormelis sammen.
  4. Hæld den smeltet chokolade i flødeosten og pisk let.
  5. Vend herefter flødeskummet i og derefter hindbær.
  6. Hæld massen over bunden i springformen og glat den ud.
  7. Stil i køleskabet i minimum 5 timer, men gerne natten over.

Pynt

  1. Hæld fløden over den hvide chokolade og sæt den i microbølge ovnen ved 500w i 1 min.
  2. Rød rund til en cremet masse
  3. Tag Ostelagkagen ud af køleskabet og ud af formen skær evt. med en kniv rund i formen for at løsne den.
  4. Hæld den cremet masse over og pynt med friske hindbær.
print