Marineret kartoffelsalat

Fantastisk sommer salat til frikadeller eller fisk

Kartoffelsalat

  • 500 g kogte nye kartofler

  • 100 Radiser

  • 2 skoleagurker

  • 200 g grønne ærter

  • 2 spsk. pinjekerner

Dressing

  • 2 spsk olivenolie

  • 2 spsk. lys vineddike

  • 1/2 tsk. salt

  • 1 knivspids peber

  • 1 spsk. klippet purløg

  • 1 spsk. klippet persille

  • 1 spsk. klippet dild

Pynt

  • Ærteskud eller persille

Sådan gør du

  1. Skær kartoflerne i skiver
  2. Skær radiserne og agurkerne i tern
  3. Kom det hele i en skål og tilsæt ærterne
  4. Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål og rør rund.
  5. Held dressingen over kartoffelsalaten og vend forsigtig rund med en dej skraber.
  6. Stil den evt. i køleskab en 1/2 time før servering.
  7. Før serveringen rist Pinjekerner på en tør pand og drys over kartoffelsalaten.
print