Denne lækre kalkunbryst med persille er fra Karlolines Køkken som er lavet en smule om.
Du kan sen den originale opskrift her.
Det skal du brug
2 bundter kruspersille
1 kalkunbryst
1/2 tsk groft salat
Friskkværnet peber
1 pakke Bacon
Bomuldssnor
25 g smør
1/2 tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 1/2 dl. vand
1/2 liter Karolines Køkken Klassisk Mornaysauce
Evt. lidt saucejævner
Tilbehør
Broccoli
Sukkerærter
Ris
Sådan gør du
- Pluk persillen i små kviste, skyld og tør dem godt.
- Læg kalkunbrystet på den glatte side og skær en lomme i den tykke del af kødet
- Drys med salt og peber i lommen.
- Fyld lommen med persillekviste
- Vikle bacon strimler rundt om stegen
- Bind bommuldsgarn om stegen så det holdes sammen til en lille steg
- Lad smørret blive gyldent i en pande og brun den på alle sider og drys med salt og peber.
- Læg den i et lille ildfast fad og kom 1 dl. vand ved.
- Steg den i oven ved 175°C (ikke varmluft) i 1 1/2 time.
Efter stegen har været i oven 1 time sættes risene over og koges efter anvisning på pakken.
Når stegen har været i ovnen i 1 time og kvarter hældes væden fra stegen over i en kasserolle og tilsæt Mornaysaucen.
Kog saucen op.
Skyld Broccoli og pluk den små buketter og læg dem i en skål til microovnen og hæld 1/4 dl. vand ved. Varm den i ovnen 4 min.
Skyld sukkerærterne og tilsæt dem til broccolien og giv den den yderliger 2 min. i mikroovnen.