Æggesalat
Lækker til frokosten
Bund
3 æg
1 avokado
1/2 tsk. citronsaft
Agurk
1 Forårsløg
Salt og Peber
1/4 flute eller andet brød
Sådan gør du
Æggesalat
- Kog æggene i en gryde i 8-10 min., til de er hårdkogte. Overhæld dem med koldt vand, og pil æggene. Hak æggene groft.
- Halver avocadoen, fjern stenen, og skrab kødet ud i en skål. Mos avocadoen med en gaffel.
- Vend de hakket æg i avocadoen.
- Skyld forårsløg og skær den i små ringe
- Skyld agurken, og høvl lange bånd af den med en kartoffelskræller.
Servering
- Halver flute og flæk det på langs. Lun flute i ovnen ved 180°C 5-8 min.
- Smør æggesalaten på og drys med salt og peber.
- Pynt flute med forårsløg og agurk
Velbekomme