Ostelagkage med hindbær
Nem og lækker ostelagkage
Bund
- 350 g Digestive kiks
100 g smør
Ostefyld
- 350 ml piskefløde
- 250 g hvid chokolade
- 500 g Philadelphia fløde ost
- 120 g flormelis
250 g friske hindbær
Pynt
170 g hvid chokolade
90 ml piskefløde
200 g friske hindbær ca.
Sådan gør du
Bunden
- Knus Digestive kiks til smuller
- Bland de 100 g smelte smør i
- Hæld det i en 20 cm rund bageform med bagepapir i bunden
- Tryk den godt sammen i bunden af formen
- Stil den i køleskab i 30 min.
Ostefyld
- Smelt den hvid chokolade i microbølge oven på 500w i 1 min. og lad det køle lidt ned.
- Pisk fløde til flødeskum.
- Pisk flødeosten og flormelis sammen.
- Hæld den smeltet chokolade i flødeosten og pisk let.
- Vend herefter flødeskummet i og derefter hindbær.
- Hæld massen over bunden i springformen og glat den ud.
- Stil i køleskabet i minimum 5 timer, men gerne natten over.
Pynt
- Hæld fløden over den hvide chokolade og sæt den i microbølge ovnen ved 500w i 1 min.
- Rød rund til en cremet masse
- Tag Ostelagkagen ud af køleskabet og ud af formen skær evt. med en kniv rund i formen for at løsne den.
- Hæld den cremet masse over og pynt med friske hindbær.