Daim Islagkage

Denne islagkage har altid været et stort hit når jeg har serveret den.

Bund

  • 150 g sukker

  • 3 æggehvider

  • 150 g hakkede mandler

Is

  • 3 dl. piskefløde

  • 3 æggeblommer (pasteuriseret)

  • 150 g sukker

  • 2 daim á 50 gram

Pynt

  • Friske jordbær

Sådan gør du

Bunden

  1. Hviderne piskes stive
  2. Sukker tilsættes og piskes sammen med hviderne
  3. Vend de hakket mandler i til sidst.
  4. Massen hældes i en springform og bages ved 170°C grader i 1 time

Isen

  1. Pisk æggeblommer og sukker rigtig godt sammen.
  2. Bland de knuste daim i
  3. Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i æggemassen
  4. Massen lægges oven på den afkølet marengsbund og stilles i fryseren i mindst 4 timer.

Serveres med friske jordbær til

print