Sandwich med tunsalat

Hurtig sandwich til frokost eller madpakken.

Ingredienser

  • 1/2 flyt eller små brød fra Meny
  • 2 dåser tun i vand
  • 3 spsk. creme fraiche 18%
  • 1 spsk. mayonnaise

  • 1/2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 lille rødløg
  • 1 lille skål frosne ærter

  • 4 små cherry tomater
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Kom de frosne ærter i en lille skål og hæld kogende vand over og lad dem stå i 5 min.
  2. Åbne dåserne med tun og kom indhold i en skål.
  3. Tilsæt creme fraichen, mayonnaisen, citron og sennep og rør rundt.
  4. Hak rødløget fint og kom i salaten.
  5. Hæld vand fra ærterne og kom dem i.
  6. Smag til med salt og peber.

Rist brødet i en toaster eller brødrister. Kom tunsalaten på bunden af brødet og pynt med tomater og evt. persiller eller purløg.

print