Lokalet

Jeg holdte min egen 50 års fødselsdag i DOK5000 i Odense.

Jeg fald for lokalets rustikke look og der var god plads til de 120 inviteret gæster + dansegulv.

Jeg var ikke bundet af et fast personale og kunne selv sørge for mad og drikkelse. og vi skulle først være ude af lokalerne næste dag. Så der var ikke noget med at vi skulle slutte kl. 2 som man så ofte skal i div. forsamlingshus.

Det eneste minus ved lokalerne var, at der var et meget lille køkken der hørte med. Det vil sige at opvaskemaskinen havde svært ved at følge med, da den ikke var egnet til så mange mennesker, selv om der høret service med til 120 mennesker.

Musik og udsmykning

Jeg havde lejet musikanlæg og belysning hos firmaet Fest & Event. Lyset kunne jeg selv skifte om jeg ønskede rød, grøn, blå, lilla m.m. Hos dem kan du finde alt til din fest, lige fra telte, bord, stole, service, foodmaskiner og event udsmykning, ja de har alt.

Til musik anlægget satte jeg min computer til og havde i forvejen lavet en play liste med blandet musik som spillede svagt i baggrund mens vi spiste. Senere på aften havde jeg hyret et lille band der kunne spille lidt blandet musik. De var fantastisk gode.

Mad og drikkelse

Alt drikkelse fik jeg fra Depot Svendborg. De kom lige og satte et fadølsanlæg op og leveret øl og vand så der var rigeligt af det. Vin og spiritus havde jeg købt i tyskland.

Maden fik jeg fra Alegårdens Slagter i Odense. Aldrig har jeg fået bedre mad og service. Jeg ringede til dem og aftalt et møde. På mødet fik jeg sat en buffet sammen og vi aftalt hvad tid de skulle levere det.

Jeg havde hyret en dame til at stå i køkkenet der skulle skære ud og 2 piger til at sørge for at fadene hele tiden var fyldt op. Da slagteren kom med made og de godt kunne se at der ikke var meget plads i køkkenet tilbød de at blive der og skære stegene for. De blev der til sidste mand ikke ville havde mere mad og så rydede de lige af og tog alle de beskidte fade med sig. FANTASTISK SERVICE og alle var rigtig begejstret for made, den smagte fantastisk selv om maden fik en lidt underlig farve i det lilla lys.

 

Præsentation af gæsterne

Til festen var inviteret famile, min kærestes familie, gamle venner, nye venner, dart teamet og mange havde aldrig hilst på hinanden før, så hvordan for man lige præsenteret alle gæsterne for hinanden, uden at hver enkelt person stille sig op og siger hvor han/hun kender mig fra.

Jeg valgte at vi skulle sætte ved runde borde og delte så bordene op i min famile, hans famile, venner, naboer  o.s.v. På hver bord satte jeg et kort hvor der på forsiden stod en tekst hvor jeg takke dem og bag på en lille opgave til hver bord hvor de skulle fortælle hvilken relation bordet havde til mig, hvorlænge de havde kendt mig og så skulle de beskriv mig med 3 ord.

En talsmand fra hver bord skulle så læse det op de var kommet frem til. Rigtig sjovt indslag og bordene blev præsenteret.

I kan downloade og printe kortet her. Har fjernet mit navn så i selv kan tilføje jeres eget navn med en sølv tus.

DOWNLOAD HER
print